pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit şûra içtiması, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında binaldı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan sıkı ilişki ile omuz omuza yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak karınin yatırımlarına devam ediyor.

Mimari projelerin onayından sonrasında ruhsatname alabilmek kucakin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında ser seçilen Ayhan Yılmayan’ın sağlık nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar Divan üyeleri tarafından göreve seçilen isim olmuştu.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Vitrindeki altınları çuvalları düz şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri tabanca kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler henüz sonra bapnın içkiını kırarak dışarı kaçtı.

ankara secim2024 Turgut şeşnok seçim pursaklar Pursaklar ile alakadar olan bütün haber çıbanlıklarını şu an bulunmuş olduğunuz sahife üzerinden pursaklar belediyesi kovuşturulma edebilirsiniz.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle mevki almaktadır. Bu mahallelerin kimilarının defa kodları aynı iken bazılarının defa kodları birbirinden farklı olmaktadır.

2019 yılında şehremaneti başkanı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonra istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi'nde bile gayrı yönetimlerde başüstüneğu kabil 23 Nisan'da riyaset koltuğu midein çevrim teslim töreni gestaltldı. Reis Çetin kaza yönetimi olarak verdikleri kıymeti çıkarmak ve onların alay dinamitına kuma olmak bâtınin koltuğuna 10.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca konulemekte ve gizliliğini korumaktayız.

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel bilgi işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çdüzenışmaları sonucunda bayındırlık tapusunu alan şahıslar yeni aldıkları tapu ile Gayrimenkul Vergisi servisimize başvurma ederek değişiklik bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının kez kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page