pursaklar Günlükler

Wiki Article

Miting düzlükındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yaptın", "Adetn Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm gaz lambası faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makaslamaklı afişler beyıldı.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, ferdî verilerinizin nöbetlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk alelade meclis toplantısı, Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin başkanlığında örgüldı.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en kazançlı şekilde hissettirmek namına birhayli farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden leziz etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Amelî ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle bütün vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî done işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

The Green Park hotel saf excellent central location and is close to shopping pursaklar gundem malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay as comfortable birli possible.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz dunda sıralanan lakinçlarla T.C. İçhizmetleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak işlemlenmektedir:

Ancak bu web sitemizin başarımını zararlı etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğhizmettirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını akseptans etmiş olduğu varsayılır.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz süflida sıralanan fakatçlarla T.C. İçsorunleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayeste olarak işçiliklenmektedir:

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Hassaten almış olduğunız özen sonrası amme azamet yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime beklabilirsiniz.

Haberlerin detaylarını mütalaa etmek isterseniz haber esaslıklarına tıklayabilir, daha kadim gelişmeleri çıkmak isterseniz ise sayfanın şeşnda yan düz sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page